Ga naar de inhoud

Wisselfout

Gerard Kemkers was niet aanspreekbaar na de race van Kramer, maar Henk Gemser had meteen zijn oordeel klaar.

 

Linkje (Alleen voor wie het niet snapt)

6 reacties op “Wisselfout”

  1. Bedankt Marius, want ik ben wel nieuwsgierig naar deze dag. Het klinkt dynamischer dan de reguliere festivals/optredens.

  2. @Rigo: dynamisch, met uitzondering van dit jaar. Van de orgnisatie vn vorig jaar ontving ik dit antwoord:
    ‘De dichtlijn gaat dit jaar niet door. Er zijn bij de stichting ‘De Haarlemse Dichtlijn’ enige mensen opgestapt omdat ze het te druk hadden. De subsidies waren daardoor niet aangevraagd en dat moet voor 1 januari wil je zeker zijn of de nodige gelden beschikbaar zijn. We zijn bezig nieuwe mensen aan te trekken en gaan er dan vanuit dat we in 2011 een frisse doorstart maken. Woorden in de Waagschaal is gewoon doorgegaan, dit sizoen op de 4de dinsdag van de maand. We hebben al menig mooie avond achter de rug en 23 maart is de volgende aflevering. Mensen die daarover mail willen ontvangen kunnen zich aanmelden bij
    drieshavermans@msn.com

  3. Dank voor de snelle reactie. Als ex-Haarlemmer zou het weer een mooie gelegenheid zijn geweest om weer ‘ns mijn ouwe stad te bezoeken. Kan altijd natuurlijk, maar poezie trekt dan net wat harder. Er zijn meer poeziefestivals in het land, maar het Haarlemse concept was toch wel, als deze woordcombinatie kan: redelijk uniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *