6 gedachten over “Wisselfout

 • 25/02/2010 om 11:29
  Permalink

  @Rigo: ik heb een van de organisatoren een mailtje gestuurd met je vraag.

 • 25/02/2010 om 17:40
  Permalink

  Bedankt Marius, want ik ben wel nieuwsgierig naar deze dag. Het klinkt dynamischer dan de reguliere festivals/optredens.

 • 26/02/2010 om 00:18
  Permalink

  @Rigo: dynamisch, met uitzondering van dit jaar. Van de orgnisatie vn vorig jaar ontving ik dit antwoord:
  ‘De dichtlijn gaat dit jaar niet door. Er zijn bij de stichting ‘De Haarlemse Dichtlijn’ enige mensen opgestapt omdat ze het te druk hadden. De subsidies waren daardoor niet aangevraagd en dat moet voor 1 januari wil je zeker zijn of de nodige gelden beschikbaar zijn. We zijn bezig nieuwe mensen aan te trekken en gaan er dan vanuit dat we in 2011 een frisse doorstart maken. Woorden in de Waagschaal is gewoon doorgegaan, dit sizoen op de 4de dinsdag van de maand. We hebben al menig mooie avond achter de rug en 23 maart is de volgende aflevering. Mensen die daarover mail willen ontvangen kunnen zich aanmelden bij
  drieshavermans@msn.com

 • 26/02/2010 om 02:30
  Permalink

  Dank voor de snelle reactie. Als ex-Haarlemmer zou het weer een mooie gelegenheid zijn geweest om weer ‘ns mijn ouwe stad te bezoeken. Kan altijd natuurlijk, maar poezie trekt dan net wat harder. Er zijn meer poeziefestivals in het land, maar het Haarlemse concept was toch wel, als deze woordcombinatie kan: redelijk uniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *