Ga naar de inhoud

Heterdaadje

Een heterdaadje bij het intensiefst bestudeerde aanplakbord van Nederland, het kon natuurlijk niet uitblijven. En wat voor een!Een complete lijsttrekker op de ladder!! Op klaarlichte dag.

Sjaak Vrugt, raadslid van het jaar 2009, poseerde gewillig voor de RaDa-camera en gunde ons zelfs een kijkje in de Actiebak van de partijwagen.

Een partij die met twee poten in de modder durft te staan, die Actiepartij, dat zien we aan de rubberlaarzen. Ernaast een paar schone Palestijnse theedoeken voor als Sjaak naar een krakersgala moet. Maar dan komt het: in één oogopslag alle attributenen van de vakkundige plakker. Trap, emmer, lijm, kwast, plakkaten…. Zo had ik het me voorgesteld in mijn mooiste plakdromen, en precies zo blijkt het te zijn!

P.S. In het Tweede Politiek Kwartier op Haarlem 105 lees ik (met das, zonder das, met das, zonder das, maar steeds klappertandend) een TV-column voor over ‘mijn bord’. Over de opnames daarvan later meer.  Hier is vast de link (de column begint na een minuut of drie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *