Ga naar de inhoud

Hard tegen hard

Beunplakkers op het intensiefst bestudeerde verkiezingsbord van Nederland! Wildershaters brachten in tienvoud plakkaten aan met de tekst ‘wie laat zich leiden door een clown?’.

30% van Almere, bijvoorbeeld, als ze het zo graag willen weten. Hoe dan ook, er worden stickertjes aangeprezen waarop de PVV-voorman staat afgebeeld met een rode clownsneus. Zie www.geenwilders.nl (†link)

Dat kan nog boeiend worden. Als een deel van deze verscheurde natie die clownsstickers massaal op muntgeld gaat aanbrengen en het andere deel ze verbeten loskrabt, zullen PVV-aanhangers voortaan even makkelijk te herkennen zijn aan hun gehavende nagels als moslima’s aan hun hoofddoekjes.

De ChristenUnie gooide er twee verse Frank Vissers tegenaan ( blozend en schoongeboend, als een pasgeboren Zwitsalreclame) en behangde bovendien nog eens gewetenloos over het laatste PvdA-rood heen.

Dat was zondag. Maandagochtend hadden de wildwestplakkers van Forza! toegeslagen met twee Rita-posters en de rest van het bord gegarneerd met vouwbiljetten. Sjaak V. en één van de Frank Vissers zijn weggeretoucheerd.

Maar zo makkelijk laat de Actiepartij zich niet uit het veld slaan. Het is hard tegen hard met de eindstreep in zicht. Dit was de situatie maandagmiddag. Sjaak (hij met de 49 discipelen) is weer de bovenliggende/-hangende partij!

N.B. Van de plakkers van het eerste uur (2 februari) heeft alleen Groen Links nog enige eer van zijn werk, al is de leuze gereduceerd tot ROEN WERKT. Het affiche van Spaarnestad is ook nog intact, op de partijnaam na.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *