Ga naar de inhoud

De vlucht van 20.32 uur

Om 20.32 uur vloog er een vliegding boven Haarlem, westelijk van de stad. Het ging stroef, zo te horen, het gevaarte baande zich moeizaam een weg door de lucht, als een oude, vermoeide hommel.

Ik spitste mijn oren tot het geronk was weggestorven en voelde een vaag onbehagen, alsof me iets was afgepakt. Overigens bleek ik lang niet de enige oplettende luisteraar. Op Twitter meldde iemand dat de hele buurt was uitgelopen!

 

9 reacties op “De vlucht van 20.32 uur”

 1. Het ronkende vliegding is in ieder niet neergestort op West-Haarlem. Maar wat een herrie.

 2. Het zou de Bom zijn als die zondag er zou komen!! Hoop ajb met ons mee..het zou uniek zijn..en mooi en leuk en een mooi gebaar en en en..ik hoop op een mega aswolk…alles voor stoepkrijten en skaten op de Polderbaan…mijn hart danst bij de gedachte!

 3. De zonen en ik spitsten de oren toen het vliegding langskwam.’Je kan wel horen dat ‘ie een tijdje heeft stilgestaan’,zei David. Ik hoorde alleen hoe wij waarschijnlijk niet zullen stoepkrijten op de Polderbaan aanstaande zondag. Toch jammer..

 4. @Z: ja, het was zo te horen echt een oude knar, waaraan waarschijnlijk niet veel verloren zou gaan als hij neerstortte.
  @H.Sloos: betekenen die vraagtekens dat je niet weet wat Twitter is? Of dat je het verwerpelijk vindt te twitteren? In dat laatste geval, ter geruststelling: dit was Twitter Search (zoekterm ‘Haarlem’) en soms levert dat actuele informatie op.

 5. @Brigit: Oei, en wie van jullie beiden dupeer ik nu als ik morgen begin??? Voor mij zijn ‘volgers’ toch vooral degenen die je af wilt schudden. Er is een RaDa-stukje van twee jaar geleden dat veelzeggend ‘nitwitters’ heet http://raarlemsdagklad.web-log.nl/raarlemsdagklad/2008/12/nitwitter.html . Maar daarin houd ik wel een slag om de arm. EN ik heb het over het flierefluitende journaille van het HD, dat ik graag zou laten twitteren! Ze hebben het destijds niet onmiddellijk opgepikt, maar inmiddels is het zover (vanavond de verzamelde tweets van Jan. Luichies herlezen!).
  Hé, misschien is het wel een spannende weddenschap, eigenlijk.

 6. Richard S is de enige die (echt) twittert bij het HD, en hij doet het fantastisch. Hij is een geboren twitteraar. En H. en ik denken dat jij dat ook bent, in het diepst van je gedachten. We verschillen alleen nog van mening over hoe lang het duurt dat je daar zelf achterkomt…

 7. @Brigit: Dank! Wie had dat gedacht, ik verbaas me zelf ook dat ik er best lol in heb…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *