Ga naar de inhoud

Ingekomen post

Wie, o Wie, heeft een afbeelding van vroeger waarop de muurschildering nog zichtbaar is van het pand Spaarnwouderstraat / hoek Sleutelstraat? Ik heb vernomen dat de eigenaar deze dan zou willen laten terug schilderen / restaureren.

Busker


Ik hoop dat iemand ons kan helpen of op het goede spoor kan zetten.
 
met vr. gr.
Martin Busker
Voorzitter SGVH

3 reacties op “Ingekomen post”

  1. ijs op een stokje

    Over een eeuw gaan mensen de oude graffiti`s op hun huis proberen te restaureren.

  2. @ijs op een stokje: Dat zou heel goed kunnen en misschien zelfs veel eerder al. De smaak van monumentenzorgers en heemschutters is permanent in beweging. Tot in de jaren 60 werden deze reclameschilderingen op gevels als een aantasting van het stedenschoon gezien. Net als tegenwoordig grafitti, inderdaad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *