Ga naar de inhoud

Kop of kont?

“Hé”, zei ik tegen de huisdichteres bij een nachtelijke wandeling door de Rorschachstraat (of misschien was het ergens anders). “Die vlek op de stoep, zie jij daar ook een beestje in?”

“Uh… ja…, ja nou zie ik het ook.”

 Maar we zagen twee beestjes. Waar bij mij de kop zag, zat bij haar de kont. Mijn zwijntje was haar lemming.

.

8 reacties op “Kop of kont?”

  1. Het is een lachend biggetje! haha! Ik doe het ook met de wolken, althans met de vormen van het blauw dat tussen de wolken zit, diapositief.

  2. Een biggetje…westwaarts wegrennend voor het pasgeslepen mes van de slager waarvan de vrouw net haar rijbewijs heeft gehaald en op haar eerste ritje de rode ford fiësta van haar man tegen een boom heeft gereden. En het was nog wel de tweede verjaardag van hun zoontje, nou eigenlijk haar zoontje, de slager is niet de vader maar dat weet hij nog niet…..Dat zie ik er in…

  3. Een varkentje! Maar wat zit er nou rechts achterop zijn rug, vlak boven zijn krulstaartje?

  4. Het is een huismijt die per ongeluk in een opslagloods voor gebruikte matrassen terecht is gekomen. Volgevreten en geveld door de zwaartekracht probeert hij zich nu uit pure schaamte door een betontegel heen te vreten.

  5. Als het een lemming is (wat best zou kunnen) loopt hij de verkeerde kant op. Zou je aan de oostkust van Azie ook fjorden hebben waar ze zich (volgens de legende dan, want het heeft geen evolutionair voordeel) in kunnen storten?

  6. Leuk hxc3xa8 die rohrschachtest. Wil je meer, kijk dan op mijn website naar mijn foto’s van ongedefinieerde, abstracties van muren deuren rotswanden en etc.: http://www.margorademakers.nl/
    Dit is een ongeoorloofde reclameboodschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *