Kop of kont?

“Hé”, zei ik tegen de huisdichteres bij een nachtelijke wandeling door de Rorschachstraat (of misschien was het ergens anders). “Die vlek op de stoep, zie jij daar ook een beestje in?”

“Uh… ja…, ja nou zie ik het ook.”

 Maar we zagen twee beestjes. Waar bij mij de kop zag, zat bij haar de kont. Mijn zwijntje was haar lemming.

.

8 gedachten over “Kop of kont?

 • 23/06/2010 om 13:47
  Permalink

  en ik vroeg me juist af of het nou een uil was of een zeehond…

 • 23/06/2010 om 14:19
  Permalink

  Het is een lachend biggetje! haha! Ik doe het ook met de wolken, althans met de vormen van het blauw dat tussen de wolken zit, diapositief.

 • 23/06/2010 om 14:27
  Permalink

  Een biggetje…westwaarts wegrennend voor het pasgeslepen mes van de slager waarvan de vrouw net haar rijbewijs heeft gehaald en op haar eerste ritje de rode ford fiësta van haar man tegen een boom heeft gereden. En het was nog wel de tweede verjaardag van hun zoontje, nou eigenlijk haar zoontje, de slager is niet de vader maar dat weet hij nog niet…..Dat zie ik er in…

 • 23/06/2010 om 17:35
  Permalink

  Het lijkt een beetje op een demissionair kabinet, vind ik.

 • 23/06/2010 om 23:36
  Permalink

  Een varkentje! Maar wat zit er nou rechts achterop zijn rug, vlak boven zijn krulstaartje?

 • 24/06/2010 om 08:34
  Permalink

  Het is een huismijt die per ongeluk in een opslagloods voor gebruikte matrassen terecht is gekomen. Volgevreten en geveld door de zwaartekracht probeert hij zich nu uit pure schaamte door een betontegel heen te vreten.

 • 24/06/2010 om 11:06
  Permalink

  Als het een lemming is (wat best zou kunnen) loopt hij de verkeerde kant op. Zou je aan de oostkust van Azie ook fjorden hebben waar ze zich (volgens de legende dan, want het heeft geen evolutionair voordeel) in kunnen storten?

 • 01/07/2010 om 23:38
  Permalink

  Leuk hxc3xa8 die rohrschachtest. Wil je meer, kijk dan op mijn website naar mijn foto’s van ongedefinieerde, abstracties van muren deuren rotswanden en etc.: http://www.margorademakers.nl/
  Dit is een ongeoorloofde reclameboodschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *