Ongeluk

Opvrolijkertje voor allen met een goed of slecht huwelijk! En misschien vinden vrijgezellen en vrijgezellinnen ‘m ook wel leuk. Ik kreeg deze kaart vanochtend en moest er hard om lachen. Weer eens iets anders dan een oranje zonsondergang of een mediterraan haventje.

En de vraag is natuurlijk of het echtpaar speciaal voor de foto heeft geposeerd, of dat ze tijdens hun vakantie gekiekt werden toen ze (zich van geen moordneiging bewust) langs het strand slenterden en dat die onschuldige man later een rode ballon aan zijn achterhoofd kreeg bevestigd.

.

5 gedachten over “Ongeluk

 • 08/07/2010 om 06:49
  Permalink

  De tekst is geweldig, maar het plaatje is op zich al fantastisch!

 • 08/07/2010 om 09:39
  Permalink

  Kijk dan! Er worden rode ‘blobs’ afgeschoten vanaf een schiereiland in de verte. Het is een geavanceerde vorm van ‘paint ball’ maar dan niet avant, maar avec la lettre. Nieuwe technologie van Google voor reclamedoeleinden. Das badgastenechtpaar ist sauber Zufall.

 • 08/07/2010 om 10:44
  Permalink

  als je het ‘handje’ in de zee zet, lijkt het net of er iemand verdrinkt…

 • 08/07/2010 om 13:23
  Permalink

  Aber… das sind doch der Onkel Ulli und die Tante Gabi! Often hab ich mir gefragt wo die Tante geblieben sein kxc3xb6nnte. Sie haben ferien gemacht in 1972 und nur Onkel Ulli is zuruck gekommen…Jetzt weiss ich es aber…

 • 09/07/2010 om 11:11
  Permalink

  Maar datis Liam Neeson in een nieuwe rol!

  En de tekst is vast alvast voor het oefenen van de nasynchronisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *