Ga naar de inhoud

Ongeluk

Opvrolijkertje voor allen met een goed of slecht huwelijk! En misschien vinden vrijgezellen en vrijgezellinnen ‘m ook wel leuk. Ik kreeg deze kaart vanochtend en moest er hard om lachen. Weer eens iets anders dan een oranje zonsondergang of een mediterraan haventje.

En de vraag is natuurlijk of het echtpaar speciaal voor de foto heeft geposeerd, of dat ze tijdens hun vakantie gekiekt werden toen ze (zich van geen moordneiging bewust) langs het strand slenterden en dat die onschuldige man later een rode ballon aan zijn achterhoofd kreeg bevestigd.

.

5 reacties op “Ongeluk”

  1. Kijk dan! Er worden rode ‘blobs’ afgeschoten vanaf een schiereiland in de verte. Het is een geavanceerde vorm van ‘paint ball’ maar dan niet avant, maar avec la lettre. Nieuwe technologie van Google voor reclamedoeleinden. Das badgastenechtpaar ist sauber Zufall.

  2. Adelbrecht Niewieder

    Aber… das sind doch der Onkel Ulli und die Tante Gabi! Often hab ich mir gefragt wo die Tante geblieben sein kxc3xb6nnte. Sie haben ferien gemacht in 1972 und nur Onkel Ulli is zuruck gekommen…Jetzt weiss ich es aber…

  3. Maar datis Liam Neeson in een nieuwe rol!

    En de tekst is vast alvast voor het oefenen van de nasynchronisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *