Ga naar de inhoud

Cultuurschreeuw

De Haarlemse Schreeuw om Cultuur mocht er zeker wezen, met Erik van Muiswinkel, Brigitte Kaandorp, Dieuwertje Blok, 2x Speelman en Mylou Frencken op het podium. Het stond vol van Schouwburg tot Wilhelminastraat en de toon van het geheel was fel, maar niet ondraaglijk schel. Wie weet helpt het, een beetje…

En omdat ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is, als toegift de poster van Gerrit van Dijk

(protestgedicht van de huis-/stadsdichteres vandaag in Gr. Broer het HD)

2 reacties op “Cultuurschreeuw”

  1. In de tweede week van December weer een http://www.muziekinontwikkeling.nl concert.Programma: Duetten van Wieniawsky en het beroemde/beruchte duet voor viool/altviool: Passacaglia van Halvorsen!Toegang: GRATIS! Check de site begin December voor de dag en tijd! FuckDeCultureleKaalslag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *