Ga naar de inhoud

Kerstboomverpakker

“De man die dat ding heeft uitgevonden ligt nu onder een palmboom.”

Onder een palmboom liggen is een veelvoorkomende toekomstdroom, maar uit de mond van een kerstbomenverkoper klonk het enigszins komisch.

Echt een ‘onvermoed apparaat’ is het niet; het wordt sinds een jaar of zeven gebruikt, schatte de man aan het Frans Halsplein desgevraagd. “Voor die tijd had je ze niet. En het gekke is, als het net een keer op is, kijken de mensen je nu hulpeloos aan, zo van ‘hoe moet ik ‘m dan meenemen?'”

Overigens vermoedt de RaDa-reda dat de uitvinder van de  boomverpakker vroeger goed naar Coronation Street heeft gekeken. Ena Sharples. Weten jullie nog, oudjes?

 

4 reacties op “Kerstboomverpakker”

  1. ijs uit een pak

    Van mij mag het een haartrend worden. Lekker makkelijk. Even bij de kapper met je hoofd door de haarverpakker en klaar. Nooit meer haren in je ogen, verwaaide lokken of opspringende pieken en wassen kan natuurlijk gewoon door de gaatjes heen. Nadeel is dat er wel wat zeepresten kunnen achterblijven.

  2. Maar op de een of andere manier klinkt ‘onder een palmboom liggen’ toch wat macaber, als in ‘hij heeft nu een tuintje op z’n buik’.

  3. @ijs: wassen zonder zeep. overschat produkt. snap nu pas wat rada bedoelde. ena, eerste rasta, sikh. haha

  4. Ik zie die dingen binnen de kortste keren ook voor passagiers staan op de luchthavens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *