Ga naar de inhoud

PWN-storing

Wij kozen vanavond het speciale PWN-driegangenmenu :

  • Amuse van in aqua destillata gewassen waterkers
  • Watermeloen met carpaccio van waterbuffel
  • Waterzooi op basis van Spa Rood
  • Watergruwel

We dronken er een droge witte wijn bij.

Wat de afwas betreft, die bederft niet. Dus al met al viel de waterramp mee.

(40.000 Haarlemse huishoudens vreesden vanavond even voor een door de vorst gesprongen waterleiding; merkwaardig hoe lang het daarna duurde voordat er iets definitiefs bekend werd. De site van PWN (geen link, ik wil ze niet overbelasten) was overbelast. Via Twitter Search weet je al snel dat je niet de enige bent die droog staat, maar (na allerlei speculaties over de brand bij Corus) uiteindelijk duurde het vijf kwartier voordat ik dankzij ABradio wist dat het iets met een pompstation in  Hoofddorp te maken had.)

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *