Ga naar de inhoud

Liefdesbetuiging

Je loopt over van liefde… en zoekt een uitlaatklep. Je houdt het anders gewoon niet meer.

Is de kust veilig?

‘Faint heart never won fair lady…’

 Low budget City Marketing, gezien op het veelbekladde en even zo vaak gekuiste Franklin Hoevenstunneltje (zie ook Breekbaar Brein en Gezicht Gezocht)

P.S. Het is waarschijnlijk de ‘tag’/handtekening van de spuitgast (hij staat op beide foto’s), maar eerst dacht ik dat er links van de liefdesverklaring een soort neventiteling stond, of een kanttekening in een mij onbekende taal. Ik schuimde een aantal sites af, maar onderschat het niet, graffiti-grafoloog ben je niet zomaar.

Er zijn tientallen alfabetten, dus de serieuze student kan wel even vooruit. Op http://graffiti-alphabet.net vond ik zelfs een soort graffiti-generator, die voor ‘RADA’ onder meer deze resultaten oplevert:

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *