Ga naar de inhoud

Voor uw veiligheid

Eerst toch maar even de gebruiksaanwijzing lezen:

‘Kiss papiersnijwonden afscheid wanneer u gebruik Slice TM briefopener. De high-tech, inbouw keramische lemmet langer duurt dan staal en snijdt alleen de envelop – niet uw hand. Met Slice TM Briefopener, zult u aanpakken van de dag e-mail met gemak. Gebruik de ingebouwde magneet voor makkelijke opslag.’

Een kind kan de was doen! Nieuwsgierig geworden naar de andere producten van Zielonka, kijkt ik ook nog even naar hun Nederlandse toelichting bij het veiligheidsmes. Vertaald uit onberispelijk, zeer plastisch tel-sell Engels.

‘Laten we teruggebracht tot de achtervolging. Je hebt een snijgereedschap dat is snel, eenvoudig en veilig. Artikelen, coupons, kunstprojecten, scrapbooking , plastic verpakkingen ontworpen om buiten te houden Houdini. Grijp niet schaar of een ander wapen van massavernietiging. Plaats te houden Slice TM Veiligheid Cutter handig is met zijn high-tech keramiek-mes, dat bijna zo hard als diamant. U vindt het misschien net zo waardevol als je slice door middel van projecten met gemak en houd uw vingers veilig en gezond. Voeg een ingebouwde magneet en key-hole ring, en het is twee duimen omhoog voor de Slice TM Veiligheid Cutter.’

Aan de slag!

.

6 reacties op “Voor uw veiligheid”

  1. Wat een geweldige uitvinding, een briefopener die alleen de envelop snijdt en niet je hand!

  2. Eigenlijk ben ik heel nieuwsgierig naar de oorspronkelijke Engelse tekst: “Kiss paper cutwounds goodby when using Slice Tm letter opener.”? etc. (als ik een poging zou doen zou er trouwens zeker ook iets raars uit komen, maar dat valt dan natuurlijk geheel en al de krakkemikkige oorspronkelijke vertaling toe te rekenen 😉

  3. Ik ben overgewelmd door enthousiasme en weet het nu voor zeker : ik wil één van die. Voor zover het mij betreft: drie duimen omhoog !

  4. @Carel: Komt dicht in de buurt: ‘Kiss paper cuts goodbye when you use Slice TM Letter Opener. (The high-tech, recessed ceramic blade lasts longer than steel and cuts only the envelope – not your hand. With Slice TM Letter Opener you’ll tackle the day’s mail with ease.Use the built-in magnet for easy storage.)’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *