Ga naar de inhoud

Dieren zonder jas

Elke webmaster die een klik voor zijn neus waard is, houdt bij via welke wegen bezoekers bij zijn site uitkomen.

Voor het RaDa, bavocentristich als het is, zou je zoektermen verwachten als Haarlems weblog, lyrisch-satirisch, Spaarne, Muggenmeester en vijf witte mannen, Haarlemmerolie en rijfkoek, stads- en huisdichteres, Grote Broer het HD, Verwulft, grote evenementenhaat, van die dingen.

Was het maar zo simpel… Ziehier de top elf van dit moment. Raarlems Dagklad en Raarlemsdagklad tel ik even als één – die staan samen bovenaan. Als vanouds. Maar dan…

 

Heb ik soms iets met blote dieren? Met Chinese blote dieren, in het bijzonder? Goed, ik heb hier ooit iets over een naakthond geschreven (zie Uit de Kleren) maar afgaande op de statistieken lijkt het RaDa een hangplek te worden voor liefhebbers van haarloze dieren, zowel honden als katten (de wipkip tel ik maar even niet mee).

Dat mensen met zo’n nudist aan de riem lopen, moeten ze zelf weten, maar wat zoeken ze hier ineens? En waar zijn ze mee bezig, ook gezien nummer vijf van de hitparade, ‘overdosis haargroeimiddel’?

Wat is hier gaande?

.

1 reactie op “Dieren zonder jas”

  1. Ha! Het bewijs is geleverd!!!! Alle titels waar ofwel naakt, wippen, paal etc. in voorkomt scoren enorm goed. De blog die bij mij het vaakste wordt bezocht is ‘All pussed up..and nowhere to go’. Vooral na middernacht veel bezocht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *