Ga naar de inhoud

Trekt de mondhoek op

Het RaDa koestert zijn journalistieke onafhankelijkheid angstvalliger dan welk ander medium op het verre of nabije internet, maar stel…

Stel dat door droeve omstandigheden de enige overlevingskans lag in een stramme knieval voor de commercie (ik noem maar wat, shirtsponsoring voor de voltallige eenpersoons hoofdredactie, een reclameboodschap na iedere alinea in ruil voor de vele dure inlegzooltjes die ik beroepshalve verslijt op mijn bavocentristische wandelingen), dan weet ik al met welk product ik mij het liefst associeer.

Geen ander dan Neovadiol Gf van Vichy Laboratories, een balsem die lip- en oogcontouren verzorgt in de menopauze.

 TREKT DE MONDHOEK OP; HEROPENT DE BLIK

Treffender kan mijn eigen streven op dit onkreukbare dagklad niet worden verwoord!!!

P.S. Als Neovadiol onverhoopt niet met het RaDa in gemeenschap van slogans wil leven, kan ik altijd nog aanpappen met een fabrikant van zonnebrandcrème voor Chinese naaktkatten en naakthonden.

 

1 reactie op “Trekt de mondhoek op”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *