Ga naar de inhoud

CIA-veilig

Abbottabad aan Zee?

Zo’n idee wordt natuurlijk sneller verworpen dan het door je mediaverwrongen breintje flitst, maar toch… ik dacht het.

Ik fietste vanmiddag ontspannen door het duingebied bij Zandvoort – El Khaida kon niet verder uit mijn gedachten zijn – toen ik, freewheelend in de richting van Bentveld, de ideale schuilplaatszag opdoemen voor een door de hele wereld gezochte terroristenleider.

 

Een utilitair gebouw van twee verdiepingen, verstoken van iedere gratie, dat door de nabijgelegen deftige villa’s met de nek wordt aangekeken. Ik had het natuurlijk al vaker gezien; ooit deed het geloof ik dienst als danszaal, nu lijkt het leeg te staan, maar voor het eerst kon ik er een zinnige bestemming aan toedichten.

Omheining van vijf meter hoogte er omheen metselen, paar koeien en geiten aanschaffen, TV aansluiten, moeder de vrouw laten overkomen en ze maken je niks de eerste zes jaar.

P.S. Bij het optrekje van Bin Laden zijn vanavond twee explosies gehoord (mogelijk van de Pakistaanse  gebouwenopruimingsdienst).

2 reacties op “CIA-veilig”

  1. De rijpere vrijgezelle mensch kon zich daar tot een viertal jaren geleden nog dansend vermeien in de belangstelling van de andere sekse. De eigenaar is uitgekocht door de Provincie (HooijM?) omdat er een (haha) wild viaduct over de Zandvoortse laan moest komen, zodat de hertjes naar het Kraanvlak (en Kennemerduinen?) v.v. konden migreren. De hertjes, zo leerde Provinciaal onderzoek ter plekke later, zouden echter op de onoverkomelijke hindernis spoorlijn Haarlem – Zandvoort stuiten, dus daar moest dan weer een door het Rijk mede-gefinancierd dierentunneltje komen. Plus waarschijnlijk nog een ecoductje over de Zeeweg. Naar verluidt heeft Thieme daarnaast voorgesteld om elk dier van een TomTom te voorzien.

  2. @Carel: Dank, dat is INFO! En de Ton Ton voor herten, dat moet toch te regelen zijn? Hoe zou het trouwens zijn met onze knuffelgedeputeerde?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *