Ga naar de inhoud

The old fashioned way

De webstreepjelogmigratie zag ik met angst en beven tegemoet. Typepad werd WordPress. Na de nacht van 22 op 23 augustus zou ik (in het gunstigste geval) een gestripte versie van mijn weblog aantreffen, zonder kopfoto en zijmenu-items.

In het ongunstigste geval zou ik RaDaloos zoekend in een vreemd systeem handmatig de hele bekkup 2005-2011 over moeten zetten, zo vreesde ik. En Windows Live Writer zou het weer verdommen, een andere nachtmerrie van me.

Vanochtend eerst naar de tandarts en bij thuiskomst de comp aan – dit was het juiste moment, want de verdoving was nog niet uitgewerkt. Tergend langzaam vulde het scherm zich en hé, dat was een meevaller, het RaDa bleek niet onthoofd. Ook verder was alles hetzelfde. Er viel een last van me af, maar die zat er snel weer op toen ik bij het inloggen zag dat er nog niets was veranderd in het beheersysteem.

En het mooie van die moderne communicatie is dat je niet veel wijzer wordt: op het Twitter-account van Web-log mummelen ze wat over een export die niet de oceaan over wil. Op www.web-log.nl lijken ze verlamd door deze anti-climax.

Nou, nog een keer snel met Typepad dan, voordat alles…

En oh ja, dit wordt het nieuwe logo, dan hebben jullie vast iets nieuws.

 

2 reacties op “The old fashioned way”

  1. O Marius, je angst en beven was niet voor niks, je hebt de misere aangevoeld. Ik hoop dat alles goed komt want ik mis het RADA!

  2. Goed het RaDa weer te zien ipv die mededeling van web(-)log.nl Wel even wennen aan de look, maar die zal nog wel veranderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *