Ga naar de inhoud

Terug?

Als dit op het Grote Boze Wereldwijde Web verschijnt, betekent dat dat het RaDa op deze plek een doorstart gaat maken.

Na vier weken tandenknarsen over de migratieflop bij web(-)log.nl met of zonder streepje vond ik het welletjes. Tijd om afscheid te nemen van Coen en zijn kornuiten en hier te sleutelen aan RaDa 2.0, met alle onwennigheden, kinderziektes en tijdelijke beperkingen van dien. Hopelijk nemen de lezers die net als ik voor lief.

Ik word tijdens dit proces praktisch en geestelijk bijgestaan door iemand die niet met zijn ogen knippert als hij ettelijke terabytes aan al dan niet gecorrumpeerde data over zich heen gedumpt krijgt, dat is voor mij een hele geruststelling.

Kom hier af en toe eens langs om te zien wat er is verbeterd, volg Dagklad op Twitter om verwittigd te worden van nieuwe stukjes, plaats af en toe een reactie in het daartoe bestemde vakje en hopelijk ontstaat hier dan iets wat lijkt op de vertrouwde digi-hangplek van weleer.

Het RaDa is niet dood, het leeft (weer een beetje)!

14 reacties op “Terug?”

  1. Ik heb verder niks te melden, ik schraap alleen even mijn keel om te zien of de reacties het doen.

  2. en als het ff meezit importeert de-niet-knipperaar ook al je oude stukje hiero?

  3. @Pr’muts: Zekers, zekers, al zou het kunnen dat web-log.nl daarvoor eerst weer volledig moet functioneren – dus daar zeg ik er wel wat bij! Maar op termijn komt alles hier te staan dat is de bedoeling.

  4. Hoezee!

    M’n RSS-reader heeft nog niet door hoe je heet, maar dat mag niet deren. Moet ook helemaal tot in Utrecht komen en daar is de site natuurlijk niet op gebouwd.

  5. Ja, nu je het zegt… ik ben ook zo’n armoedzaaier zonder plaatje. Het is dus niet zo dat ik ze uitdeel en jou heb overgeslagen, als je dat maar niet denkt.

  6. Hoera, mijn favoriete digi-hangplek is weer online! Gefeliciteerd Marius, met je eigen domein!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *