Ga naar de inhoud

Incommunicado

Via web-log.nl en hun Twitteraccount @webstreepjelog is sinds 14 oktober taal noch teken vernomen over de twee maanden durende migratieperikelen.

De bange vraag ‘krijg ik ooit mijn oude stukjes nog terug?’ is inmiddels bij veel machteloze klanten verdrongen door ‘komt er ooit nog een nieuwe update?’ Hoe moeilijk kan het zijn om ons even bij te praten, denk je als leek. Maar je weet het niet…

Dus als ik mijn diensten mag aanbieden…? Hieronder een generieke web-log.nl update: gewoon even een nieuwe datum eronder plakken en klaar is Coen! Kan eindeloos hergebruikt worden, mits het de radeloze wizkids van Sanoma nog lukt een .jpg-bestandje in te voegen.

weblog.nl update

Met de complimenten van het oude en nieuwe RaDa!

3 reacties op “Incommunicado”

  1. Nog opvallender is dat het persoonlijke twitter-account van Coen W al sinds dierendag niet meer word bijgewerkt. Ik denk dat dit een marsopdracht van Sanoma Investments Co Ltd Plc is om geen negatieve berichten op te lopen die de laatste adverteerder wegjaagt. Op de helpdesksite is wel links een geopende klaagmuur te vinden. Ook daar geen berichten van Coen c.s., maar je kan er wel lekker uithuilen.

  2. Ik vraag me af wat er gaat gebeuren met het “protection money” dat bloggers aan web-log betaald hebben om van reclame verschoond te blijven. Een restitutie lijkt me op z’n plaats…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *