Ga naar de inhoud

Wicked

Tip voor Haarlemse kinderhouders/kinderhoeders: fraaie sprookjesfiguren in de Nobelstraat (tussen Jacobijnestraat en Zijlstraat), onder meer deze heks. Wicked!

Wicked 

Voor werkzoekenden komt onderstaande tip te laat: bij uitzendbureau Adecco (hoek Nassaulaan) recruteerden ze vorige week fijnproevers. ‘Zet je zintuigen aan het werk en draag bij aan het succes van Heineken. Hou jij van een goed glas bier? Aan de kwaliteit en smaak van het bier wordt door Heineken de grootst mogelijke aandacht besteed.’ Gegadigden voor het smaakpanel (min. leeftijd 18 jaar) dienden 2 x 2,5 uur per week beschikbaar te zijn en oh ja… een goed geur- en smaakvermogen te hebben.

bierproevers-560x150

Twee maal wekelijks Heinekenhijsen in de baas zijn tijd. Van je dorst je werk maken…

Helaas, de werving is gesloten. Een open sollicitatie bij Hertog Jan dan maar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *