Ga naar de inhoud

Ouwe meisjes

Iris Buys, Patricia Vermeer, Esmee Put, Marlijn de Vries, Naomi de Graaf, Mandy Hein, Shirley Wiersma, Sabine Woudsma, daar hoop je natuurlijk op op zo’n dag!

Haarlemse Bloemenmeisjes

Een van de acht hadden ze er voor mijn part vrijaf mogen geven, het is tenslotte de zevende verjaardag van het RaDa. De hele dag heb ik zitten hopen. Zeven verse Haarlemse Bloemenmeisjes om het blog-jubileum luister bij te zetten, is dat nou zo veel gevraagd? En 24 april zal toch wel met rode letters in de agenda van de Muggenmeester Schneiders staan? Als er één eenpersoons hoofdredactie in Nederland voltallig aan stadspromotie heeft gedaan, ben ik het wel. Dacht ik.

Maar de doodlijn voor dit stukje naderde en naderde, ik talmde voor het raam… Ik moet berusten, het zij zo, die nieuwe pakjes van damesmodezaak LigneS gaan aan mijn neus voorbij.

Niet getreurd! Dan maar volgend jaar, in hun sterkste opstelling en dan vieren we het vandaag wat kleiner en nuchterder. Met oude meisjes, die met twee benen op de grond staan.

bloemenmeisjes

3 reacties op “Ouwe meisjes”

  1. Esther van Velden

    Van harte gefeliciteerd met zeven jaar RaDa! En persoonlijk vind ik die ouderwetse bloemenmeisjes op foto een stuk leuker dan die van onze tijd.. 🙂

  2. Sorry, m’n zwager was jarig.En Willem van Oranje. en de man van de ritssluiting. Dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *