Ga naar de inhoud

Reparatie

Vanavond fijn zitten lezen in eigen werk! Wat een genot! Het kan weer.

Spiek even rechtsonder: er is een paar uur hard gewerkt door iemand die meer van bits & bytes weet dan al die Sanoma-oelewappers bij elkaar en het RaDa-archief is compleet. Rijp uit 2005 en groen uit 2012 weer bij elkaar, ik zou er bijna sentimenteel van worden. Kijk, hier, een mei-stukje uit 2006, je kunt het zo lezen, zonder enig probleem.

En ook jullie reacties staan er gewoon onder, alsof ze nooit zijn weggeweest. Ja, veel foto’s ontbreken nog en in plaats van het £-tekentje o.i.d. zal hier en daar nog E$E#j#9 staan. Maar het komt goed. Het komt helemaal goed!

2 reacties op “Reparatie”

  1. Marius, wat een geweldig nieuws dat de historie van het RaDa teruggeplaatst is.
    Nu de bundel nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *