Ga naar de inhoud

Haarlemse Dichtlijn

ansicht HDL2012 voorzijde

 

Vorig jaar hadden ze Boudewijn de Groot en nu tekenen Rick de Leeuw en Erik Jan Harmens voor de opening! De Haarlemse Dichtlijn  timmert stevig aan de weg.

Het vervolg van de dag mag er ook zijn: Sylvia Hubers gaat voor in een poëtische stadswandeling, Steven de Jong van Starla (en nog veel meer) zorgt voor stemming in De Waag, Ampzing ‘doet’ traditiegetrouw Koops, Nuel Gieles lounget met ‘zijn’ percentage van de honderd dichters in Stempels, Jan Heier (p)resideert in de Wijngaardtuin en in het Archeologisch Museum worden de voordrachten afgewisseld met sketches van Huisartsencabaret ‘Menig geween is helaas iatrogeen’.

Tot morgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *