Ga naar de inhoud

Aan het kruis

Tientallen stakerige, schamel geklede dak- en thuislozen in het vrije veld bijeen – het was een soort Unilocatie, maar dan anders.

vogelverschrikkers

Ik heb op diezelfde plek zelf ooit ook nog een volkstuintje gehad, bij de Marnixstraat. Ik herinner me vooral een sensationele asteroogst waarbij mijn moeder de vazen en emmers niet kon aanslepen. Aan vogelverschrikkers deed mijn lagere school niet.

goeiegoed  

De jeugd had er echt werk van gemaakt, de poppen waren opgetuigd met CD-tjes en andere vogelverschrikkerblingbling. En hoezo crisis? Afgaande op de kwaliteit van het textiel valt dat reuze mee. De meeste ponnetjes en overhemden zagen er fleurig en rafelloos uit, alsof ze zo terug konden in de rekken van H&M of Miss Etam. 

vogelverschrikkerbril

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *