Ga naar de inhoud

Viltjeswijsheid

Het gebruiksgemak van veel bierviltjes is beduidend afgenomen sinds de brouwers hebben ontdekt dat je op beide kanten reclame kunt maken. Of dient dat alleen het gebruiksgemak voor de dommere kastelein, die niet meer hoeft na te denken wat onder/ boven is?

beschaving

In een tas vond ik zojuist nog een ovaal, eenzijdig bedrukt exemplaar, van Brand (sinds 1340), met op de flipside wat relieken van een kennelijk begeesterde conversatie. Naar Jan is nog niet gevraagd, dat weet ik vrijwel zeker, en wij zijn nog niet toegetreden tot de klantenkring van de Beemster Bezorgservice (groente en fruit van de koude grond). Resteert ‘ik geloof dat beschaving op een nette manier niet mogelijk is’.

Zo, denk daar maar eens even over na! Die boerde zomaar op uit de huisdichteres(die tuk is op cultuurfilosofie van de koude grond).

En verder zijn het een beetje dit soort dagen.

zeghetmaar

Zo van lukraak, hapsnap, doe maar raak, holadiejee, Donblewim, vakantiekom!, kop noch staart, Dada, weinig RaDa, doei en waar zijn we nou mee bezig? Kneidagen.

readymade

Deze ready-made hangt te hangen in de duinen langs de Bergweg. Vraag me niet waarom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *