Ga naar de inhoud

NS-tijd en Zwijgerlaan

Laat ik het maar zeggen zoals het is, het RaDa bungelt er deze week maar een beetje bij. Allerlei andere zaken (verdrietige, dringende, verheugende) wolken door mijn hoofd.

Vandaar weinig woorden vandaag en alleen twee plaatjes, waarvan een me werd toegestuurd door een volger van het eerste uur, nu bijna acht jaar terug. Een paar blogjes geleden vestigde hij al de aandacht op de Hendriklaan (voorheen Frederik Hendriklaan). Dat moet kolderieker kunnen, dachten ze bij de afdeling straatnamen van de gemeente Haarlem. En jawel, ze hadden de ‘vader des VADERLANDS’ nog voor ons in petto.

Zwijgerlaan

Zelf had ik deze week een verwarrend moment op NS-station Woerden. Op de trap naar de perrons dacht ik in een soort spiegelzaal aangekomen te zijn. De grote wijzer van de klok links stond op 3 minuten vóór negen, terwijl de klok rechts 3 over negen aangaf. Niet echt een spiegeling, maar toch…

spiegelperron

Toen ik mijn camera in de aanslag bracht, versprongen de wijzers helaas net naar 20.58 en 21.04 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *