Ga naar de inhoud

!!Let op!!

De Spanjaarden zetten een vraagzin tussen twee vraagtekens, het eerste ondersteboven. ¿Como te llamas? en met uitroeptekens doen ze hetzelfde.

scooters

!! Let op!! Bij een fietsenstalling van het Nova College zag ik iets dergelijks. Er spreekt een soort eindejaarsmoedeloosheid uit. En één afsluitend uitroepteken volstaat niet bij die populatie, of drie of vier – vijf waarschijnlijk evenmin, maar je moet ergens de grens trekken. Die gasten luisteren niet, ze lezen niet. Doe ‘fietsen + scooters‘ ook maar dik. Maakt misschien net het verschil.

En alleen verwijderen? Maakt geen indruk. Niks maakt indruk. Nee, vernietig!!!!! die fietsen + scooters maar. Vernietigen!!!!! is echt het beste.

(Uitdelen onder de Haarlemse armen? / verkopen voor een liefdadig doel? naar de Bijna-Gratis-Markt brengen? Nee. Vernietigen!!!!! Dat zal ze leren. Het blijven toch je leerlingen.)

2 reacties op “!!Let op!!”

  1. Toch mooier is ‘zullen ter vernietiging worden aangeboden’.
    Ook het Duitse ‘wirden kostenpflichtig abgeschleppt’ had ik graag opgenomen gezien.
    Alles met uitroeptekens, uiteraard!

  2. @schulp: Of zouden die docenten zelf die scooters vernietigen in een jaarlijks ritueel? Als catharsis, voorafgaand aan de slotvergadering en de afsluitende barbecue?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *