Ga naar de inhoud

Cleane coffeeshops

Het was vandaag een kraakheldere dag en pas dan zie je het resultaat van de jarenlange campagne van Muggenmeester Schneiders om de Haarlemse coffeeshops hun blazoen op te laten poetsen.

Clean up your act, was sinds zijn aantreden de boodschap: onze coffeeshops hebben nu keurmerken en gedragscodes (alleen suikervrije wiet, fair trade hash, stropdas verplicht binnen en 8% gezinskorting voor gemeenteambtenaren en raadsleden). En, ook belangrijk, ze moeten elke week de ramen lappen. Zie hier de gevel van Will Wortel Indica aan de Koudehorn, onder de rook van het politiebureau. Kan het Hollandser? Voor de deur een degelijk damesrijwiel met standaard; weerspiegeld in de ruit, in volle glorie, de Molen Adriaan en het brugwachtershuisje van de Catharijnebrug.

nederwiet

Een sieraad voor de stad! VVV, doe er wat mee!

3 reacties op “Cleane coffeeshops”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *