Ga naar de inhoud

Hulpverleners

Misschien moeten ze speciaal mij hebben, maar dit plaatje twittert dezer dagen regelmatig langs. Goed bedoeld, ongetwijfeld.

Bcos99CIMAAQfuT

Begrijp me goed, ook ik ben tegen. Net als de meeste nuchtere mensen ben ik niet van zins morgen een brandweerman, agent of ambulancebroeder gewelddadig te bejegenen. En zeker niet zinloos, dat heeft geen zin. Maar ja, wat gebeurt er met sommige nuchtere mensen als je er een sloot bier in gooit, de nodige wodka en traditionele oudejaarstraktaties als wietspietxtc en paddo’s met poedersuiker? Ze worden minder nuchter en een kleine minderheid zal de hierboven afgebeelde logo’s van hulpverlenende instanties niet herkennen, of juist al te goed herkennen… Voor die kleine minderheid ontwierp het RaDa deze day-after sticker:

spacekop

                       Ook ik was tegen geweld

                         tegen hulpverleners

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *