Ga naar de inhoud

Studio Smout

Op Tweede Paasdag 21 april is er weer een aflevering van Studio Smout, de Radio 105 Talkshow met Ziggy Klazes en Mylou Frencken.

mariusgroot

De voltallige eenpersoons RaDa-reda is daar vaste columnist (en moet vanavond daarom nog aan de bak).

De overige gasten zijn filmmaker Gideon van Eeden,  Paul de Jager (boekenrecensent), puntdichter Jan J. Pieterse, Dorine Hermans (historica) en Astrid Vrensen (operazangeres en mijn oude buurvrouw ); Joost Mulder (Ampzing Genootschap) debatteert met Hendrik Scholten van de Torrentius Vereniging; columniste/cabaretière Nilgün Yerli presenteert de culturele agenda. Op zich al genoeg om tussen 20.00 uur en 22.00 uur naar Café Studio te komen, maar het maandelijkse hoogtepunt heb ik nog eens niet genoemd: het hoorspel Grind, met echt grind!

Met muzikale intermezzi van Les Enfants Durs.

smout

2 reacties op “Studio Smout”

  1. Het was weer fijn! Je column alsmede de (kennismaking met je) zingende buurvrouw. En mag ik je bij deze van harte feliciteren met 9 jaar Dagklad? Feliciteer ook de voltallige redactie namens mijn echtgenoot en mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *