Ga naar de inhoud

Kopzorgen en opstartproblemen

Pie-ie-ie-ie-iepppp – krg-kg-krg-krggggg! Wrugwrgwruuuuggruwwwwgwu…. DrDrDr…. RdRdRd… Rda… Rda… Dra…Dra….Rad… RADA…. RaDa.. ReDa…pfff… RaDa-reda, RaDa-reda, driewerf RaDa-reda!

Hèhè, het RaDa opstarten, dat valt niet mee na een hele week stilte. Nee, dank je, hier alles goed op zich (lijf, leden, grote en kleine hersenen, motivatie), alleen word ik nogal geplaagd door kruiende afspraken: alles komt samen zo in de laatste weken van het jaar.

Dit stukje is dan ook slechts een étude, straks hopelijk meer. In de archieven vond ik nog deze foto, het standbeeld van de Duke of Wellington, gesitueerd in Glasgow.

B2wlcoUIYAAMtOR

Met traditionele headwear/headgear, want die verkeerspylon draagt de krijgsheld daar standaard, korte onderbrekingen door ingrijpen van overheidsdienaren daargelaten (zie hier). Wij hebben Nijverheid (zie Van Icoon tot Sherrymoeder en Pimp de Raaks), maar de lokale grappen- en grollenbakkers laten het een beetje afweten daar. Dit is haar laatste dracht:

raaks

Een armoedig sjaaltje… Ik voorzie niet dat de gemeente Haarlem een bedrag van €80.000 neertelt om herhaling te voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *