Ga naar de inhoud

Red, yellow, blue

Twaalf uur na de eerste champagne de eerste campagne: het Nieuwjaarsvegen.

 

nieuwjaarsvegen

 

De huisdichteres en ik verdreven de effecten van de jaarwisseling niet met een bezem maar met een frisse wandeling door de natuur. In de aanloop langs de Garenkokerskade was het Nieuwjaarsvegen nog niet echt aangeslagen en eigenlijk was ik daar wel blij om. Niet ál het vuurwerkafval hoeft meteen de container in van mij (maak de foto eerst even groter)

 

vuurwerkafval2

 

En als je de wereld nog ietwat wazig ziet, komen de associaties sneller. Een Pollock? Een versnipperde Mondriaan? Een peuter die zijn M&M’s heeft laten vallen en ze van woede kapot heeft getrapt? Na de decemberlente de januarizomer (een veldje korenbloemen, klaprozen en margrieten)? Vanaf 2 januari hervat de RaDa-reda de berichtgeving met meer scherpte, dat beloof ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *