Ga naar de inhoud

Kopstoot

Voor wie het niet was opgevallen, de wereld verandert. Andere tijden en andere zeden – voor mij hoeft het niet zo nodig, maar het minste wat je kunt doen als eenpersoonsmedium is kennis nemen van wat de concurrentie doet en dan een koers kiezen.

Je verstoppen in het schuttersputje van het eigen gelijk, een paar druppeltjes modieus water bij de oude wijn doen of jezelf geheel opnieuw uitvinden (klinkt goed, niet?). Vandaag las ik weer zo’n kop die mij noopte mijn plek te bepalen bij mijn bejegening van jullie, beste RaDalingen en RaDa-dingen. Is de RaDa-reda niet te formeel, te afstandelijk, te omzichtig? Moet ik geen andere toon aanslaan – zoiets als deze van RTV-NH?

gezeik

Dan heb je ze wel gelijk te pakken! En je thesaurus kan de deur uit. Geen blad voor de mond en lezers trekken: SCHIJTZIEK VAN ZORGSTELSEL / KANKERHAGEL EN NATTE SNEEUW DIT WEEKEND / ZOVEELSTE DIKKE PIL KUTKNAUSGÅRD / FUCK-V&D EERDER DICHT/ SHIT! SCHNEIDERS PLEITE / TYFUSTUINVOGELTELLING VERHOOGT KANS OP VINKENTERING,  enz.

Ik dub nog even door over een eventuele beleidswijziging. Jullie merken het vanzelf als ik een teerling werp.

1 reactie op “Kopstoot”

  1. Die saaie Haarlemse rukkers reageren niet echt. Tussen Haarlem en IJmuiden wonen enkel nette luiden. Tussen Haarlem en Leiden echter altijd gezeik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *