Eitje?

Moeilijk in te schatten voor mij hoe Haarlems het RaDa (nog) is. Mijn simpele WordPress-plugin geeft geen informatie over de herkomst van bezoekers, al dan niet terugkerend, en zulke statistieken houden me ook niet (meer) zo bezig.

Los daarvan is het voor mij moeilijk in te schatten of de opgave te doen is . Enfin, ik nam ergens in Haarlem deze foto.

.

nietopzijn

.

Appeltje eitje? Er zijn geen prijzen te winnen, maar ik ben wel benieuwd hoeveel van jullie hem thuis kunnen brengen.

6 gedachten over “Eitje?

 • 22/05/2016 om 15:16
  Permalink

  Achterkant Beeld Haary Mulisch Grote Markt.

 • 22/05/2016 om 15:22
  Permalink

  @Suzanne: ik vind het knap! (Over een tijdje voor de nietweters het hele beeld)

 • 22/05/2016 om 16:38
  Permalink

  Extra detail: de foto is waarschijnlijk op zaterdag genomen want zo te zien is er markt (op maandag is de markt niet zo groot dat Harry er op uitkijkt denk ik).

 • 23/05/2016 om 09:11
  Permalink

  Het hoofd van Mulish van achteren, voor de ingang van Teisterbant.

 • 23/05/2016 om 09:37
  Permalink

  Ik ben slechts een etnische Haarlemmer, maar Grote Markt had ik geraden.

  Overigens was ik dit weekend even in Haarlem waarbij de door de aanwezige nog-steeds-of-weer-Haarlemmers meest gestelde vraag was wanneer ik weer terug zou komen (na 14 jaar in den vreemde). Let wel: niet ‘of’. Dus met het zelfbeeld van de Haarlemmers zit het nog wel goed denk ik.

 • 23/05/2016 om 22:50
  Permalink

  @Anna: Ze missen je gewoon, snap dat dan!
  @Peter: Prima speurwerk, het was inderdaad op zaterdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *