Ga naar de inhoud

Eitje?

Moeilijk in te schatten voor mij hoe Haarlems het RaDa (nog) is. Mijn simpele WordPress-plugin geeft geen informatie over de herkomst van bezoekers, al dan niet terugkerend, en zulke statistieken houden me ook niet (meer) zo bezig.

Los daarvan is het voor mij moeilijk in te schatten of de opgave te doen is . Enfin, ik nam ergens in Haarlem deze foto.

.

nietopzijn

.

Appeltje eitje? Er zijn geen prijzen te winnen, maar ik ben wel benieuwd hoeveel van jullie hem thuis kunnen brengen.

6 reacties op “Eitje?”

  1. Peter Holthuizen

    Extra detail: de foto is waarschijnlijk op zaterdag genomen want zo te zien is er markt (op maandag is de markt niet zo groot dat Harry er op uitkijkt denk ik).

  2. Ik ben slechts een etnische Haarlemmer, maar Grote Markt had ik geraden.

    Overigens was ik dit weekend even in Haarlem waarbij de door de aanwezige nog-steeds-of-weer-Haarlemmers meest gestelde vraag was wanneer ik weer terug zou komen (na 14 jaar in den vreemde). Let wel: niet ‘of’. Dus met het zelfbeeld van de Haarlemmers zit het nog wel goed denk ik.

  3. @Anna: Ze missen je gewoon, snap dat dan!
    @Peter: Prima speurwerk, het was inderdaad op zaterdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *