Ga naar de inhoud

Triomf der handhavers

Uh… de achterkant van station Haarlem, vanmiddag rond half een. Wat een vreemde aanblik…

.

rek1

.

De werkzaamheden naderen hun voltooiing, ja, en er passeren geen auto’s, maar dat bedoel ik niet. Er ontbreekt is anders (en ik heb het niet over de nieuwe inrichting, waar best het een en ander op af te dingen valt):

.

rek3

.

Die fiets op de bovenste foto, die wordt bereden, dus die telt niet, maar verder… Let eens op die hekken! Wat het zo onwezenlijk maakt

.

rek2

.

is de afwezigheid van gestalde fietsen. ALLE geparkeerde fietsen – de wrakken, de wezen, de kluwens door de wind omgeblazen fietsen, bakfietsen, de door forensen in ziedende haast weggesmeten fietsen, de driedubbelgeparkeerde en tweehooggestapelde fietsen… FOETSIE!

Komt dat allemaal alleen door dat dreigende doek met ‘ZET JE FIETS OP ZIJN PLEK IN HET REK’ of hebben de 023-handhavers de afgelopen weken een waar schrikbewind gevoerd? En bestaat er een reële kans dat het tot in lengte van dagen zo blijft?

Hoe dan ook, ik dacht, ik leg het even vast. En ik denk er het mijne nog even niet van.

1 reactie op “Triomf der handhavers”

  1. Ron van der Hoeven

    Hij is weer treffend Marius….
    Volgens mij is het optie 2
    Ik ga nu toch wel voor de koelkast of wasmachine?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *