Ga naar de inhoud

Straatjournaal Jubileumdiner

Straatjournaal bestaat 20 jaar en dat wilden ze weten! Het jubileum werd om te beginnen gevierd met een feestelijk novembernummer, waarin onder meer een uniek interview met Máxima. Maandag werden de verkopers gefêteerd en vanavond was er in het Hodshon Huis aan het Spaarne een Jubileumdiner voor zowel daklozen als dakhebbenden.

Het werd een hartverwarmende avond, met sprankelende optredens van Mylou Frencken, diverse interviews met betrokkenen en een aan mij zeer wel besteed driegangendiner. De ambiance was, zacht uitgedrukt, voornaam. En kijk, daar piept de Bavo nieuwsgierig naar binnen!

.

hodshonhuis

.

Veel mensen kenden of herkenden elkaar, al hadden sommigen een gedaanteverwisseling ondergaan. Dit is Mohamed in uitgaanstenue:

.

Mohammed

.

Het Hodshon Huis, volgens de website ‘een stadspaleisje met uitzonderlijk rijke ontvangstvertrekken’, zal bij het volgende lustrum moeilijk te overtreffen zijn als locatie. En ook vanaf de andere Spaarne-oever bood het vandaag een bijzondere aanblik.

.

hodshon4

.

Diezelfde beelden trof de RaDa-reda ooit in deerniswekkende toestand aan op een kerkhof, maar inmiddels zijn ze weer boven jan.

.

hodshon6

.

Rest mij niets anders dan uit te buiken en ja, wie dat jubileumnummer nog niet heeft, moet niet te lang wachten. Dat wordt een collector’s item, wat ik jullie brom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *