Ga naar de inhoud

RaDa-differentiatie

Een hachelijke onderneming tegenwoordig om de lezers (die er volgens de ‘stats’ nog wel moeten zijn, als een soort donkere materie) om een respons te vragen, want (schulpniettenagesproken) het houdt niet over met de interactiviteit.

Ach wat, ik probeer het gewoon. En ik stel de vraag op twee niveaus, die we niveau 1 en niveau 2 zullen noemen. Eerst de moeilijke versie, voor chronische bavocentristen (want de foto werd genomen binnen een straal van 300 meter van de Grote Kerk). In welke winkel (op de eerste verdieping) maakte ik deze foto? Een verkoopster vertelde me dat het glas-in-lood jarenlang verstopt zat en pas bij een verbouwing tevoorschijn kwam.

glasinlood

‘.

En hier de eenvoudiger versie, voor niet-Haarlemmers, met een paar gevels aan de overkant van de straat en een uithangbord waarop de moderne naam van de winkel staat.

.

glasinlood2

.

En wie het niet weet of niks anders meer kan, mag hieronder op het like-knopje klikken. Niet dat er dan iets gebeurt, maar ik wil niet dat iemand hier met een onbevredigd gevoel weggaat.

fblike

6 reacties op “RaDa-differentiatie”

  1. Hoi Marius,
    Ik denk dat je (nog maar) weinig reacties krijgt omdat het na ‘binnenkomst’ op de RaDa hoofdpagina niet duidelijk is hoe en waar je een reactie kunt geven. Dat staat nergens aangegeven. Dat je eerst op de titel van het betreffende artikel moet klikken, moet je ook maar weten. Misschien moet je de opmaak van de pagina wijzigen?
    Hope this helps!
    Arno

  2. Ha Arno: ja, ik zal wel weer eens gaan prutsen. Vooral op de mobiel zijn de reacties onzichtbaar. Afijn, we blijven bezig! Had net een nieuwe plugin geïnstalleerd (je weet maar nooit!) die maakt het er niet beter op.

  3. @Richard: voltreffer! (Mooie natuurstenen trap hebben ze er ook – alleen voor een paar schoenen kon ik er helaas niet slagen.)

  4. Die mooie schoenwinkel die op de Herengracht in Amsterdam een zusje heeft in het bankgebouw van Nachenius, Tjeenk Willink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *