Ga naar de inhoud

Fractiekamer?

Het is een diep geworteld instinct: je miskend voelen als jij iets NIET krijgt en anderen wel. Het maakt niet uit wat je misloopt: de laatste bonbon (met een vulling die je eigenlijk niet lust), een zoen met een koortslip, een drol met een NL-vlaggetje erin geprikt. Zo meldde het HD vandaag dat de PVV bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen ons Haarlem ‘laat schieten’.

(Automatische RaDa-rant)

Hé, zijn ze helemaal betoeterd! Dat kan je niet maken, Wilders! Zijn wij te min? Hebben wíj geen recht op rancune en xenofoob kabaal in de raad? Rob de Jong, doe iets! NU! Je hebt de VVD toch niet voor niets verraden? Laat die 8945 stadgenoten die onlangs op jullie stemden niet zakken – al die kansarmen en verschoppelingen (9,3% van de bevolking) hadden al nul vertrouwen in de politiek en door dit soort luizenstreken drijf je ze naar rechts, recht in de armen van extre…

Oh nee. Gelukkig, die doen niet mee.

P.S. De PVV-fractiekamer in aanbouw is door de gemeente direct bij het grof vuil gezet. Een casco van bombestendig staal, dat afgewerkt zou worden met gewapend beton, met binnenin een Rob de Jongachtige uitsparing en archiefruimte voor een A4-tje met gepantserde meningen.

.

fractiekamer1

.

Nee, serieus. Dit  trof ik aan bij het Kenaupark, bij het Franklin Hoevenstunneltje. Iemand een idee wat het stalen gevaarte kan zijn? Het is onlangs uitgegraven, zo te zien.

.

fractiekamer2

 

Paars PS Een emailbericht zodra er een nieuw stukje is verschenen? Abonneer je via ‘Over RaDa’ of in de zijbalk.

2 reacties op “Fractiekamer?”

  1. Vermoed dat het een soort grondkerende wand is. Je plaatst het op een uit te graven stuk grond, graaft de grond weg, het ding zakt vanzelf etc. En als je klaar bent (bezinkput, riolering?) trek je het al grond aanvullend (trillen, inwateren etc) weer omhoog.

  2. Marius (RaDa-reda)

    @FR: Ik zal de laatste zijn die dit tegenspreekt. Dank! (Leuk woord, ‘inwateren’.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *