Ga naar de inhoud

Eerste RaDa-vriend

Test: leest Harrie het RaDa nog?

.

stoepmeid

.

P.S. De link gaat naar Harrie’s eigen categorie, uit de tijd dat de redactie ernaar streefde dagelijks te publiceren en gastschrijvers uitnodigde als er een gat dreigde te vallen. En samen maakten we in 2009 met veel plezier de Derde Haarlemse Kennisquiz (van de zwaarste categorie).

P.S. Over categorieën gesproken: die veronachtzaam ik enigszins (het is tijd voor nieuwe; ‘Steen’, over gebouwen is een kandidaat, en ‘Regenbogen’). Als introductie tot het RaDa zijn ze uitstekend geschikt, bijv. Ontmoetingen , Van die Dingen, Humeur, Haarlemse Plakoorlog (in verkiezingstijd) en Van A naar B.

P.S. Vandaag geen Paars P.S.

2 reacties op “Eerste RaDa-vriend”

  1. Ja!! Gemiddeld meer dan eenmaal daags klik ik RaDa aan. Me´abonneren´ doe ik niet, want ik ben verslaafd aan het bingogevoel van ´Ha, weer een nieuw stukje!´ De afgelopen weken waren m´n langste RaDa-loze periode in 10 jaar of zo, want ik zat met m´n zoon in Marokko. In de survivalmodus, want we moesten het hoofd bieden aan temperaturen van 45 graden en fourageproblemen in verband met de ramadan. En dat jij nou net in die tijd deze oproep plaatste… Heeft iets magisch.

  2. Ha Harrie! Ik was gewoon benieuwd (en ik had in oude stukjes zitten lezen, vandaar). Met A. in de woestijn, daar maak ik uit op dat het goed met je gaat.

    En ter geruststelling aan iedereen: ik controleer niet wie zich heeft geabonneerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *