Ga naar de inhoud

Nova-toernooi

Zo meteen begeeft de voltallige RaDa-reda zich naar de Zijlweg, waar gisteravond het NOVA College Schaaktoernooi begon. Niet om zelf te spelen, maar om als gastredacteur verslag te doen van rondes 2 en 3.

Het ziet er buiten miezerig uit, dus mocht jullie geplande barbecue /zeiltocht / volkstuinschoffeldag / terrassessie vervallen, is het misschien een idee even bij ons aan te wippen en langs de lange rijen piekerende m/v te slenteren. De sfeer is altijd goed (de atmosfeer heeft soms te lijden onder het angstzweet van verliezende schakers), er worden kroketten geschonken en de HWP-vrijwilligers frituren een prima biertje. Dus wie weet tot straks (morgen zijn er ook nog twee rondes).

.

csm__DSC6431_522890aca0

.

P.S. Matthew Sadler doet ook mee, Zie Geen Kwaad Woord (Zijn er mensen die iedereen graag mag? Is er één mens op wie niemand kritiek heeft?)

P.S. en hier de vrucht van mijn werkzaamheden: rondebulletin 2 en rondebulletin 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *