Ga naar de inhoud

Slinks.Haarlem.nl

Wat ik van Links Haarlem weet? ‘Ik heb meer dan honderd domeinnamen laten registreren, zoals Realistisch Rechts, dat is gewoon een hobby van mij.’

Waar te beginnen, beste Raarlemmers? Bij Moussa Aynan, lijkt me, die het definitief verbruid heeft bij de PvdA-fractie, onder meer omdat hij ervan wordt verdacht aan te pappen met andere lokale politici. Er zou iets bekokstoofd worden / opgericht worden en sindsdien waait de naam Links Haarlem als zwerfvuil door de stad. Vandaag weet het HD te melden dat Links-Haarlem.nl is geclaimd door Trots-raadslid Sander van den Raadt.

.

sandervandenraadt

.

Domeinnamen sparen als hobby… Sigarenbandjes en suikerzakjes zijn uit, maar dit klinkt uiterst modern. En intrigerend. De RaDa-reda voerde ‘Links Haarlem’ in een kreeg dit.

.

Links-Haarlem

.

‘Slinks Haarlem.nl’ is daarentegen nog wel beschikbaar, voor €3,99 – een bedrag dat ook een beginnende partij kan opbrengen.

Haarlemsesplinterpartijenpartij.nl is eveneens vrij (waarbij ik gok op een minimonsterverbond van politieke eenlingen en verstotenen). Maar die honderd namen van Sander van den Raadt, wat moet ik me daarbij voorstellen? Wat kan de lijsttrekker allemaal geregistreerd hebben in het spectrum tussen Links Haarlem en Realistisch Rechts?

POOP.nl (Politieke Opportunisten)? Rita’s Kinderen en Kleinkinderen (RKK)? Surrealistisch Links? Komt Tijdt, Komt Raadt? [Link Haarlem is bezet] Flink Haarlem? Ander Politieke Partijen Begrijpen Niet Hoe Alles Werkt in dit Land en Kennen maar Beter Helemaal Inpakken (APPBNHAWIDLEKMBHI). Dat zijn er pas zes…

Doe Dikke Dossiers de Deur Uit, Haarlem (DDDDDUH!), Dikke Mik Partij (DMP), De Stoere Muggen, Haarlem is Vol (HIV), Politiek met zonder kapsones (PMZK), Van Delftwijk tot Meerwijk, Uw Komische Interpellatiepartij (UKIP), Populisten van de Gestampte Pot, de Zoals-mijn-grootmoeder-zaliger-altijd-zei-partij, Sanders Spaarnestad…

Pfff… zestien.

Politiek als Kleuterklas (PKK)?

Paars P.S.:in de zijbalk kun je je abonneren op het RaDa – je krijgt dan een emailbericht zodra er een nieuw stukje is verschenen.

5 reacties op “Slinks.Haarlem.nl”

  1. Ik vrees dat Van den Raadt jouw voorstellen inmiddels aan zijn verzameling domeinnamen heeft toegevoegd. Ik weet nog een vreselijk smerige die VdR ontzettend in zijn hemd zet maar ik houd hem voor me omdat VdR hem anders kaapt en onbruikbaar maakt.

  2. Haha wel moeten lachen. De veronderstelling dat ze allemaal met politiek te maken zouden moeten hebben is een beetje mm ja jammer. Mensen er is ook nog een echt leven.
    Wat wel opvallend is naar wat kennelijk ook journalistiek een no go area is, is het feit dat als Max Sipkes over Links Haarlem schrijft (“gehoord uit de partij” maar welke partij dan) er niks aan de hand is.
    Een dag later staat er weer Links Haarlem in de krant en dan is Moussa plots wel heel verontwaardigd dat hij met Links Haarlem wordt genoemd.

    Welke journalist duikt eens de diepte in? Welke magische rol speelt de media. Het verhaal dat M&M samen een lijst gaan begingen (waarschijnlijk niet meer Links Haarlem) speelt al meer dan een jaar. Hoe kunnen alle journalisten die dezelfde stamkroeg hebben dat nooit eens eerder als primeur gemeld hebben en moet lezend Haarlem dit huidige akkefietje in de PVDA als eerste startschot aanvaarden?
    Kunnen we van de beste en oudste krant van Nederland misschien toch iets meer verdieping in de materie verwachten? Of wordt dagklad na de 100 vrije websites associatie (puik stuk!) de ware held in lokaal journalistiek land?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *