Ga naar de inhoud

Yogareiger

Een andere schrijfklus kreeg voorrang vandaag, dus het arme RaDa moet het doen met drie foto’s en weinig tekst.

Eerst een reiger met een identiteitscrisis, die denkt dat ie een aalscholver is (zie ook hier):

,

yogareiger

.

Overigens, let even op zijn schaduw! Knap dat je die als reiger zo kunt vermommen.

En dan de Haarlemse economie, die altijd nieuwe, krachtige impulsen kan gebruiken. Het ondernemersklimaat en zo, dat schijnt belangrijk te zijn. Dynamiek en daadkracht moeten we uitstralen, zodat investeerders en durfkapitalisten… ach wat, ik weet er de ballen van. Wel zag ik vanmiddag aan de Oudeweg, bij een veldje met veel wildbloemen, deze fletse wervingspoging. Uit 1996?

.

toplocatie

,

Ondernemen op een toplocatie?

  • Eén stoplicht van Schiphol
  • Schoon, heel & veilig
  • Dicht bij de stad
  • Groen & vernieuwend

Wat zou Wybren van Haga ervan vinden?

.

toplocatie2

.

Paars P.S.: in de zijbalk kun je je abonneren op het RaDa – je krijgt dan een emailbericht zodra er een nieuw stukje is verschenen.

1 reactie op “Yogareiger”

  1. Bertjan Schaminée

    Dit bedrijfspand is er omstreeks 2005 neergezet en Post Nl, TNT of TPG of iets dergelijks heeft er tot ca.2012 vanuit geopereerd. In de hoogtijdagen kon je er gewoon postzegels kopen en pakketjes verzenden. ‘s- Ochtends tussen tien en twaalf en ‘s-middags na vieren waren er echte mensen (hele aardige dames) om je te helpen. Ook reden er busjes af-en aan. Later zag je vanuit hier de ZZP postbodes op de fiets met dikke tassen naar hun ‘verzorgingsgebied’ vertrekken. Nu zit het hele of een deel van het bedrijf in de buurt van de Ringvaart op het Polanenpark. Een bedrijventerrein in de categorie vier. Dat wil zeggen zware industrie die het milieu best een beetje mag vervuilen.
    Het wervingsbord op de foto staat er sinds 2013. Als nieuw bedrijfspand heeft het hooguit 5 jaar dienst gedaan. (P.S. ik kan er een jaartje naast zitten, maar het bord dateert zeker 15 jaar later dan 1996. Nu is het flets, anders was het totaal vergaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *