Ga naar de inhoud

Weeromstuit

.

bolwerk

Schotersingel

.

De weeromstuitsverwachting voor gisteren en vandaag: onvoorspelbaar voor de tijd van het jaar.

Wisselend uitzinnig met perioden van storthagel en stuifregen, met tussendoor tropenkolder in de vorm van gedesoriënteerde zonnestralen in horizontale en hemelwaartse richting. In de nacht plaatselijk droge donder, gepaard met knol- en bolbliksem. Overdag blijft de lucht blauw, grijs, geelbruin, bruingeel en zwart, met tegen het vallen van de avond kans op geknakte regenbogen en verspreide Irma-kloontjes. Kijken op Buienrader heeft geen zin. Neem als u van huis gaat paraplu, zuidwester, sneeuwschoenen, wollen sjaals, zonnebrand en lieslaarzen mee. Ook morgen is het weer aanhoudend wasselvillig en kwispelturig.

.

weeromstuit

.

Paars P.S. : in de zijbalk kun je je abonneren op het RaDa – je krijgt dan een emailbericht zodra er een nieuw stukje is verschenen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *