Ga naar de inhoud

Schotermist

Ik had er 12 jaar geleden mee moeten beginnen: dagelijks een foto van de Schotersingel (maar ja, met hoeveel dingen had je twaalf jaar geleden moeten beginnen / stoppen? With hindsight…)

.

schotersingelmist

.

Vanochtend was het mistig. Een aangename, kalmerende mist – een dagje zonder horizon is misschien wel goed voor een mens.

.

schotersingel

.

Of dier. Deze drie duiven op de Noorderbrug leken besloten te hebben dat het een goede dag was om zich op hun gemak op te tutten en te genieten van het ontbrekende uitzicht.

.

mistduiven

.

mistduiven2

.

Zelfs deze koeten, de haviken onder de watervogels, pikten tam in het gras in plaats van in hun soortgenoten, eenden, zwanen, aangemeerde roeiboten, passerende waterskiërs en overvliegende zilvermeeuwen.

meerkoetem

.

Elke week een dagje mist, kunnen we dat niet organiseren? Het zou bevorderlijk zijn voor de geestelijke volksgezondheid.

Grijs P.S. : in de zijbalk kun je je abonneren op het RaDa – je krijgt dan een emailbericht zodra er een nieuw stukje is verschenen.

4 reacties op “Schotermist”

  1. mooie geweldige plaatjes ,ik word er lekker stil van ,niet stoppen hoor ,dit smaakt naar meer,vooral ook met die heerlijke teksten ,dankje XXXX
    Wil

  2. @Hans Valk: Nee (wat kan ik er meer over zeggen? Een andere foto sturen om het te bewijzen gaat me wat ver)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *