Ga naar de inhoud

Klein verlies

Op straat zag ik een schoentje in maat XXXXXXXXXXXXXXXXS. Mijn eigen ongepoetste maat 42 plantte ik ernaast voor de foto. Dat kindje was vast te klein om het verlies te beseffen.

.

naikje

.

Of om te beseffen dat het een merkschoen droeg. Maar Nike laat de concurrentiestrijd met Adidas, Reebok en New Balance kennelijk van kindsbeen af beginnen.

.

nikeje

.

En die ouders wilden niet het risico lopen dat hun hummel van nu een rancuneuze volwassene wordt omdat hij als enige in de crèche statusverlagend Zeeman-schoeisel droeg? Ach, waar bemoeide ik me mee… Ik zette de eenling op een parkeerpaaltje en toen ik weer langskwam was hij verdwenen.

Paars P.S. : in de zijbalk kun je je abonneren op het RaDa – je krijgt dan een emailbericht zodra er een nieuw stukje is verschenen.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *