Ga naar de inhoud

Vooruit gluren

Een piek zo hoog als de Bavo-toren in de RaDa-statistieken, zo wilde ik mijn zelfpromotie beginnen. Alleen was ie er niet, die piek. Waar gaat dit over? Morgen is Gluren bij de Buren. De huisdichteres en ik keren terug naar onze gastvrije ‘buren’ van vorig jaar, waar we prima herinneringen aan bewaren.

.

samenhubsch

.

Gisteren schuimde ik de RaDa-archieven af, op zoek naar dertig bruikbare stukjes en columns uit de 2808 die mijn Verzameld Werk vormen. Niet systematisch, d.w.z. eerst april 2005 en dan via mei 2005 door naar het huidigste heden. Meer te hooi en te gras, klikkend en scrollend, tevreden knikkend en bedachtzaam fronsend. Er viel heel veel af (te lang, te scherp, of gebaseerd op een foto of beschimmelde actualiteit), maar het was al met al zeker geen straf (voor wie later heeft ingeschakeld, het archief bevindt zich onderaan het menu, voor de kijker rechts).

Toen ik net bij de ‘statistieken’ keek bleek mijn nijvere internet-activiteit echter niet te zijn omgezet naar een Bavo-toren-piek. Sommige vormen van zelfpromotie worden niet gehonoreerd. Gelukkig maar! 

HET BELANGRIJKSTE voor wie er morgen bij wil zijn: het adres is Bakenesserstraat 20 (vlakbij de kerk); onze sessies duren dertig minuten (net als alle andere sessies van het evenement) en beginnen om 13.30 uur, 15 uur en 16.30 uur.

P.S. Er zijn morgen in Haarlem trouwens zo’n 130 optredens. Het volledige programma staat hier. En op de kaart lijkt het wel een petri-schaaltje waarop virulente culturokokken worden gekweekt.

.

buurgluur

Paars P.S. : in de zijbalk kun je je abonneren op het RaDa – je krijgt dan een emailbericht zodra er een nieuw stukje is verschenen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *