Ga naar de inhoud

Vlagvertoon

Bewijs dat u geen robot bent. Selecteer alle afbeeldingen waarop de Nederlandse driekleur fier aan de mast wappert op Bevrijdingsdag anno 2019.

.

drapeervlag1

.

Verificatie is mislukt. Probeer het nog een keer. N.B. Het gaat om rood-wit-blauwe vlaggen die feestvreugde oproepen. Vlaggen die om de mast gewikkeld zitten komen niet in aanmerking.

.

drapeervlag2

.

Helaas, het is wederom niet gelukt. Probeer het nogmaals en liefst snel een beetje, want het zou kunnen dat de RaDa-reda zo meteen de kou trotseert en naar de Fun Loving Criminals gaat op Bevrijdingspop. Dus s.v.p. niet zomaar op goed geluk wat aanvinken.

.

Drapeervlag3

.

Jammer, weer fout, ook al heeft u de vlag met wimpel (no. 4) uit de Jan Steenstraat gekozen. Die rottige Captcha-toetsjes werken nooit. Bij mij niet althans.

Overigens werd er goed gevlagd vandaag hier in de buurt, maar tegen een uur of zeven lieten de vlaggen langs de Verspronckweg zien dat er voor goocheme zakenlieden nog wel iets te halen valt: de ‘smart flag’, die zich zich onder alle omstandigheden terugplooit, zodat de drie banen weer zichtbaar zijn. Vlak voor zonsondergang strijkt de vlag zichzelf dankzij een lichtsensor. Extra feestdagen zoals verjaardagen programmeerbaar. Met app ook vanaf andere locaties te bedienen. Nou ja, het is maar een ideetje…

Paars P.S. : in de zijbalk kun je je abonneren op het RaDa – je krijgt dan een emailbericht zodra er een nieuw stukje is verschenen.

4 reacties op “Vlagvertoon”

  1. Ben er niet aan begonnen. Dat nationalistische gedoe moet maar eens over zijn en ruimte maken voor Europeïsme. Binnenkort mag weer 1/3 stemmen op 1/3de van Europese macht.

  2. Natuurlijk de vlag uitgehangen. En ja, ook de onze draaide steeds om de steel. Maar wat goed dat wij de vrijheid hebben om hem uit te hangen of binnen te houden en zelfs nog de oranje banier er aan te laten. We vinden het allemaal goed. Zelfs op 4 mei, als sommigen al ‘s-morgens de vlag halfstok buiten hangen. Mag allemaal. Mooi toch!

  3. Ik ben totaal niet koningsgezind, maar de vlag gaat wel uit op deze feestdagen. Jammer dat er in mijn buurt, zuid, zo weinig vlaggen hangen.

  4. Marius (RaDa-reda)

    @ Gerko: Misschien helpt het dat langs de Verspronckweg veel huizen een ingemetselde vlaggenhouder in de gevel hebben? Stond dat destijds in de bouwvoorschriften?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *