Ga naar de inhoud

Melk mij

Er wordt dezer dagen hoog opgegeven van de ongekende dynamiek en het tomeloze turbo-ondernemerschap die Zandvoort met de snelheid van een Red Bull15 zullen klaarstomen voor de Formule1.

Een vreemd contrast daarmee vormt de troosteloze aanblik van dit pand aan de doorgaande route van station NS naar de Boulevard. Het doet in zijn vervallen staat denken aan spookstadjes in de Deep South – Alabama of Mississippi.

.

beanery

. 

Ooit zat hier Boomerang, promotor van de Australische keuken. Ze lokten de avontuurlijke eter met malse kangoeroebiefstuk, emoe-omelet (hoe me ten goede), koalakarbonade en vogelbekdier-nuggets. Het krijtbord op de foto is van hun opvolgers, Bar46, specialist in klassieke Hollandse snackbarkost. En nu zit er al een tijd niks meer op deze A-locatie. Mijn voorstel zou zijn die vettige snackbar te reconstrueren en in de huidige afgebladderde toestand tentoon te stellen als een soort Beanery.

.

geenkangoeroe

. 

Of onderschat ik toch de gehaaidheid van de verzamelde Zandvoortse entrepreneurs en splitst een gelukkige huisjesmelker (al dan niet van koninklijke bloede) Bar46 in luttele maanden in drie poepiedure appartementen?

.

Zandvoortnorg

Beter onderhouden: Zandvoort in Norg.

PS Een emailbericht zodra er een nieuw stukje is verschenen? Abonneer je via ‘Over RaDa’ of in de zijbalk.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *