Ga naar de inhoud

Spraying spree

Voor jongere nog beïnvloedbare spuitertjes: de voltallige eenpersoons RaDa-reda staat als één man achter levenslange taakstraffen voor iedereen die los gaat op andermans ondergrond, zoals daar zijn blanco blinde muren en glimmende nieuwe NS-sprinters.

En buiten de lijntjes kleuren zoals hier in treinstel 2715 is helemaal uit den boze.

.

fiti1

.

Maar afijn, ik zat daar nou eenmaal achter dat bekladde glas, tussen Leiden en Haarlem, en de avondlucht zorgde samen met het rood, geel en groen van de verf voor schier psychedelische effecten. Zonde om ze niet te vereeuwigen.

.

fiti3

.

fiti5

.

fiti6

.

fiti8

.

En eigenlijk ben ik jullie nu de voorkant ook verschuldigd. Strak, anders kan ik het niet noemen. Mijn enige frustratie is dat ik niet kan lezen wat er staat. Maar het kan aan mij liggen.

.

fitibuiten

.

Paars P.S. : in de zijbalk kun je je abonneren op het RaDa – je krijgt dan een emailbericht zodra er een nieuw stukje is verschenen. EN ik zit (in ieder geval de komende maanden) op Facebook.

9 reacties op “Spraying spree”

  1. Sjef Huurdeman

    Ik weet niet, wat de NS in de ogen van de spuiter gedaan heeft, maar een kleurrijkere oordeel krijg je van een rechter niet gauw te horen!

  2. Dit is wel een zeer vakbekwame spuiter geweest. Ik vind het eigenlijk mooi – kan er ook niets aan doen. En deze jongen (volgens mij doen meisjes dat niet) heeft daar uren in alle rust staan werken, in deze tijd van bewakingscamera’s. Grote tas spuitbussen bij zich. Een professional. Tekst, zware misdaad, zelfspot? Een cynicus? Ontslagen NS medewerker?

  3. Ik ben het met Paul eens, ik vind het ook mooi. Misschien kan de onbekende spuiter uitleggen wat hij bedoeld heeft te schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *