Ga naar de inhoud

Blauwblauw

Bestaat er zoiets als een fijnstofscepticus? Het kan aan mij liggen (is mijn gezichtsvermogen overnight verbeterd?), maar het komt mij voor alsof al het roet dezer dagen op de gelijknamige Pieten zit en geheime luchtwassers van Delftwijk tot Meerwijk in de hoogste stand staan. Staakt Tata, zijn er sproeivliegtuigen actief met blauwsel?

Fake blue of niet, vandaag liep ik, babyboemelaar, door de stad en zag (op de plek waar ik hem verwachtte, daar niet van) de oude Bavo poseren als werden er nieuwe ansichtkaarten van hem gemaakt. En dan krijg je dit:

.

bavo1

.

bavo2

.

bavo3

.

bavo4

.

Blauw P.S. : in de zijbalk kun je je abonneren op het RaDa – je krijgt dan een emailbericht zodra er een nieuw stukje is verschenen. EN ik zit (in ieder geval de komende maanden) op Facebook

2 reacties op “Blauwblauw”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *