Ga naar de inhoud

Zelfpromotie

Even een rondje zelfpromotie. Voor de derde keer op rij zijn de huisdichteres en ik te gast bij Ellen en Theo in de Bakenesserstraat, waar wij voorlezen in het kader van Gluren bij de buren.

Op zondag 9 februari doen we drie (verschillende) sessies van een half uur (om 12.45 uur, 14.15 uur en 15.45 uur). Sylvia neemt haar zingende zaag mee en ik niet. Mijn eigen stukjes bloemlees ik uit twee RaDa-jaargangen (2006 en 2019). Ze gaan een dialoog aan met het kort, vreemd proza uit Wat als we niet waren betoverd en heel recent, ongepubliceerd werk van Sylvia.

.

Marius & Sylvia gluren 1 2019 foto Gonda

(2019, foto Gonda Koster)

Dit is het volledige programma van Gluren

Op vrijdag 13 maart maak ik mijn debuut als interviewer! In de Kennemer Boekhandel in het Kleverpark, waar ik met Ronit Palache praat over haar wedervaren bij het maken van een selectie uit de teksten van Ischa Meijer. Het boek zelf (meer dan 500 pagina’s) verschijnt over twee weken in de Privé-domeinreeks.

Zie hier voor meer informatie over die avond.

.

ronitischa

.

Paars P.S. : in de zijbalk kun je je abonneren op het RaDa – je krijgt dan een emailbericht zodra er een nieuw stukje is verschenen. EN ik zit (tot maart nog) op Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *